HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistFans FaceBookRegisterLog in

Share | 
 

 (dari PErFecT_KiLLeR)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
PErFecT_KiLLeR
User
User


Posts : 1
Join date : 2010-06-12

PostSubject: (dari PErFecT_KiLLeR)   Sat Jun 12, 2010 8:07 am

Hmm.... itu kk tolong ya..... lagu oxygamers forumnya di puterin aja wkt main dota kan seruuu atau kalo gak wkt di chat kan enak denger nya ya kan?? he3 hanya usul..... Very Happy javascript:emoticonp('Very Happy') truss jadiin aku admin donk kayak pink_ming ^.^ Moga2 boleh (dengan hati percaya)
Back to top Go down
View user profile
avai
User
User


Posts : 3
Join date : 2010-09-18
Age : 33
Location : depok

PostSubject: what's   Sat Sep 18, 2010 8:06 pm

apa sih ga jelas
Back to top Go down
View user profile
 
(dari PErFecT_KiLLeR)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Salam Muhibah Dari Singapura
» Pelaburan yang sah dari cermin mata BNM dan syariah - Cyber Trust Fund Corp
» KHASIAT 10 SURAH SEBAGAI AMALAN HARIAN
» Tinggikan absorber belakang
» Mohon tunjuk ajar dan cadangan dari para sahabat...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
OxyGamerS :: Important Announcements :: Critique and Suggestions-
Jump to: