HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistFans FaceBookRegisterLog in

Share
 

 Requiem of SouLs secret ( NeverMore)

Go down 
AuthorMessage
LennethValkyrie
User
User
LennethValkyrie

Posts : 103
Join date : 2010-07-12
Location : apa aja boleh

Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) Empty
PostSubject: Requiem of SouLs secret ( NeverMore)   Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) EmptySun Jul 25, 2010 11:21 am

Requiem of Souls Requiem of Souls (R)
Summons evil spirits around you dealing damage to units in the area. Number of spirits is related to the number of souls stored. Lowers movement speed and damage of nearby units. The closer the units are the greater the effect.
Level 1 - 80 damage for each line, 15% reduction, lasts 5 seconds.
Level 2 - 120 damage for each line, 20% reduction, lasts 5 seconds.
Level 3 - 160 damage for each line, 25% reduction, lasts 5 seconds.
Mana Cost: 150/175/200
Cooldown: 120/110/100
• Damage type: magical
• The amount of damage dealt is related to the number of souls captured with Necromastery.
• Requiem of Souls generates damaging lines around Nevermore, 1 per 2 souls stored, for a maximum of 15 lines.
• The closer the targeted unit is, the bigger the amount of lines affecting him.
• Reduces both movement speed and attack damage of units in a 700 AoE.
• This skill breaks invisibility a short time before it's released.
• This skill has a 1 second cast time
• Area of Effect: 1300/1325/1350



Requiem of Souls merupakan skill rahasia nevermore yg paling menakutkan , karena skill ini memanfaatkan creep yg kita kill & denied
oleh karena itu di thread sebelumnya saya mengatakan bahwa kalo kalian pro creeping ajah dah bsa dewa banget bsa ngalahin pudge yg pake tarras 3 , dan ketika di aktifkan nevermore akan mengeluarkan soul di sekitar dia dan damage tergantung dari creep yg telah kita kill .
dan rahasia terbesarnya adalah jika ada 1 hero dan kalian mengaktifkan lothar edge , kemudian berjalanlah ke arah tengah dari hero tersebut kemudian aktifkan requiem of soul , dan duar !!!!! sebuah damage yg sangat sakit dari nevermore .
mengapa harus di arah tengah ? karena jika di arah tengah musuh akan terkena oleh semua damage dari requiem jadi pasti sakit bgt lah .

thx ya buat pinkberry_kiss yg telah memberi saran & masukan kepada saya sehingga saya membuat thread ini Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Oxy-Asimdo
Moderator
Moderator
Oxy-Asimdo

Posts : 209
Join date : 2010-06-17
Age : 30
Location : Bandung, Jawa Barat

Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) Empty
PostSubject: Re: Requiem of SouLs secret ( NeverMore)   Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) EmptyMon Jul 26, 2010 5:00 am

klo bisa disertakan item requirement juga kk Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) 564467
Back to top Go down
View user profile http://kimjongzhie@yahoo.com
-eLv-Imba_Oxy
Operator
Operator
-eLv-Imba_Oxy

Posts : 313
Join date : 2010-07-22
Location : bekasi

Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) Empty
PostSubject: Rquiem of souLs secret ( NeverMore)   Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) EmptyMon Jul 26, 2010 9:10 am

ahay" good" ^^ Cool
Back to top Go down
View user profile http://www.oxygamers.org
SrZ]KhariL-CN
User
User
SrZ]KhariL-CN

Posts : 8
Join date : 2010-10-09
Age : 26
Location : Bandung

Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) Empty
PostSubject: Re: Requiem of SouLs secret ( NeverMore)   Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) EmptySun Oct 10, 2010 12:50 pm

Kasih Tau Berapa Damage Yang DI Keluarinnya Juga Dong KK Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
[cute]erine
Voice Operator
Voice Operator
[cute]erine

Posts : 73
Join date : 2010-09-18
Age : 26
Location : semarang

Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) Empty
PostSubject: Re: Requiem of SouLs secret ( NeverMore)   Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) EmptyMon Oct 11, 2010 4:53 pm

WOI POST DI FORUM YANG BARU...

WEB nya : www.oxygamers.us

thanks Be4

_________________
I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Back to top Go down
View user profile
[cute]erine
Voice Operator
Voice Operator
[cute]erine

Posts : 73
Join date : 2010-09-18
Age : 26
Location : semarang

Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) Empty
PostSubject: Re: Requiem of SouLs secret ( NeverMore)   Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) EmptyMon Oct 11, 2010 4:54 pm

WOI POST DI FORUM YANG BARU...

WEB nya : www.oxygamers.us

thanks Be4

_________________
I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) Empty
PostSubject: Re: Requiem of SouLs secret ( NeverMore)   Requiem of SouLs secret  ( NeverMore) Empty

Back to top Go down
 
Requiem of SouLs secret ( NeverMore)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
OxyGamerS :: Warcraft III :: Guide & Strategy-
Jump to: