HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistFans FaceBookRegisterLog in

Share | 
 

 GUide Magina

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ToBaT_DoTa
User
User


Posts : 88
Join date : 2010-01-01
Age : 22
Location : JakBar

PostSubject: GUide Magina   Sun Jan 03, 2010 9:42 am

NI STATSNYA SI MAGINA
Str:16+1.90 Agil:22+2.80 Intel:15+1.50 Range:100(Melee) MSpd:320 ArmorB:-1 ACoolB:1.13 [S] Dmg:24 - 28
kayaknya g pantes de klo gw g perkenalan dolo nama gw ditra klo di
b-net biasa pake nick [0]ye kagak ada yg tau y salam kenal aja

knp gw pilih magina bwat dibahas?karena menurut gw magina tu hero yg
punya kemampuan survive paling tinggi di dota.knp paling tinggi?ya
karna skill blinknya yg cooldownnya cmn 5 detik itu bro!!!lo bisa kluar
masuk war dalam jangka waktu 5 detik WTF!!karena tingkat survivenya yg
tinggi otomatis kemungkinan magina bwad jadi lebih gede + paling
ditakuti pas late game...haha kurang apa coba

Mana Break is your primary offensive ability. This skill allows you to
deal exceptionally large amounts of damage with little investment as
well as severely debilitate any hero that your blade meets. It is what
makes your enemies fear you and is what allows your ultimate ability to
function. When attacking heroes the damage dealt per hit with Mana
Break is reduced by 40%. Therefore, level 4 Mana Break only does 38
damage per hit. However, the amount of mana burnt remains constant.
Each attack burns mana based on spell level.
Level 1 - 16 mana per hit.
Level 2 - 32 mana per hit.
Level 3 - 48 mana per hit.
Level 4 - 64 mana per hit.
Orb effect.
Blink
Blink is infamous for being one of the most versatile and powerful
skills in the game. This along with Mana Break makes up the focal point
of your hero. Blink gives the Anti-Mage maneuverability that is
unmatched by any other hero. Proper Blink usage is what can make or
break an Anti-Mage.
Short distance teleportation that allows one to move in and out of combat.
Costs 60 mana.
Level 1 - 12 second cooldown.
Level 2 - 9 second cooldown.
Level 3 - 7 second cooldown.
Level 4 - 5 second cooldown.
Spell Shield
Nifty is the word that sums up this ability. Although extremely useful
this is a skill that requires little mention, just watch as Finger of
Death only scratches you and leave it at that.
Magina channels a powerful warding magic, damping the negative effects of spells.
Level 1 - Reduces magic damage by 10%.
Level 2 - Reduces magic damage by 20%.
Level 3 - Reduces magic damage by 30%.
Level 4 - Reduces magic damage by 40%.
Mana Void
Probably the skill that newbie players manage to botch up more than any
other, Mana Void will be the source of many of your kills throughout
the game. To explain it better let us look at a Pugna with 1200 mana.
If this Pugna has 1200/1200 mana then Mana Void will do no damage to
him. If Pugna has 600/1200 mana then level 3 Mana Void will do
approximately 600 damage, as Pugna is missing 600 mana and Mana Void
deals damage per each point of mana missing. If Pugna has 0/1200 mana
then Mana Void will deal a whopping 1200 damage.


skill build:
1.blink
2.mana break
3.blink
4.mana break
5.blink
6.mana break
7.mana void
8.blink
9.mana break
10.spell shield
11.mana void
12.spell shield
13spell shield
14.spell shield
15.stats
16.mana void
stats sampe level 25


item pas awal2
slipper of agility x1 iron wood branch x3 healing salve x1 ama poon x1


item mid-game
vanguard,power thread,ma vladimir


item luxury
MKB,vladimir,BOT,Cranium Basher,Butterfly,Linken


kenapa gw maksimalin skill blink pas awal2?soalnya magina tu hero yg
tingkat mobilitasnya paling tinggi klo pake blink terutama bwat loncat
dari satu krip utan ke yg lainnya waktu ngejar musuh or waktu
kabur.jadi gini strateginya waktu level2 awal kalian main save aja di
line jg ada niat bwat kill hero musuh kecuali kalo mau last hit aja
(nyampah gitu) dan utamain klo kreepingan tu "LAST HIT" karena dengan
last hit otomatis gold lu bakalan melimpah dan musuh bakalan stress
liat deni lu (magina tu hero dng atck speed yg gede di awal).utamakan
menit ke 8 lu uda dapet vanguard + beberapa wraith band.trus lu
rentetin dah krip utan mulai dari yg paling pojok ke pojok sambil
perhatiin line yg kosong dan g ada yg jaga da jangan lupa liad klo
temen lagi war (kali aja bisa nyampah)usahain dari hasil ngutan lo uda
bisa dapet PT + Vladimir. setelah 3 item tadi lu uda dapet lu tinggal
kriping aja ke krip yg level gede di deket pasar gelap sentinel begitu
selesai lu pindah ke tempat scorge dan begitu krip scourge mati lu
balik ke tempat krip sebelumnya pasti da idup lagi dan begitu sterusnya
sampe lu jadi MKB.begitu uda jadi MKB sekarang saatnya KILL HAHAHA
tinggal incer hero yg empuk bak buk bak buk VOID dor GG DA!!INGET
USAHAIN LU INCER HERO YG PALING EMPUK DAN POSISINYA PALING SULIT
DITOLONGIN MA TEMEND2NYA SETELAH URUSAN SELESAI LANGSUNG BLINK KELUAR
WAR UNTUK HINDARIN SILENT YG NOTABENE SKILL PALING DITAKUTIN MAGINA DAN
GUNAIN VOID KLO LO BENER2 YAKIN KLO MANA SI MUSUH UDA LO ISEP ABIS
Back to top Go down
View user profile http://www.OxyGames.forumotion.net
DreamHacK
User
User


Posts : 21
Join date : 2010-05-11
Location : Gorontalo

PostSubject: Re: GUide Magina   Wed May 19, 2010 4:02 pm

ampuun dah lwan magina @_@~ , hobinya abisin mana gw trus klo jadi musuh gw , eh klo jadi temen gw , merintah explore map @_@~




tapi nice info deh
Back to top Go down
View user profile http://www.xgz-gamers.forumotion.net
Ricky
User
User


Posts : 55
Join date : 2010-05-17

PostSubject: Re: GUide Magina   Wed May 19, 2010 5:23 pm

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil oh ternyata begitu to magina
Back to top Go down
View user profile
-IMBASOULZ-
User
User


Posts : 58
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: GUide Magina   Tue Jun 01, 2010 3:26 pm

study nais inpho gan!!!!!! lol! lol! lol!
waiting heronya yang lain donk!!!! finger finger
Back to top Go down
View user profile
[OxyGen][O2]
User
User


Posts : 34
Join date : 2010-06-02
Age : 24
Location : Bogor

PostSubject: Re: GUide Magina   Thu Jun 03, 2010 12:50 am

Hero yang main item. Item gak jadi yaudah deh suram Sad Sad Sad
wkwkwkwk
Back to top Go down
View user profile
-LightDevilBoy-
User
User


Posts : 101
Join date : 2010-06-02
Age : 21
Location : riau , indonesia

PostSubject: Re: GUide Magina   Sat Jun 05, 2010 6:47 pm

hmm hero agi paling empuk, tp damage nya suram Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: GUide Magina   Today at 3:22 am

Back to top Go down
 
GUide Magina
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» guthans guide
» ___A Guide to Ranging Mithril Dragons___
» Basic Guide for slayer task monsters
» Weekly Episode guide and have you ever wanted to..?
» Anti LAG guide

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
OxyGamerS :: Warcraft III :: Guide & Strategy-
Jump to: